Thursday, May 20, 2010

Roh Komunis Subur - Putra Merdeka

Parti DAP telh berjaya merampas kerusi Parlimen Sibu dri BN. DAP sekali lagi telah membuktikan kepada pakatan haprak bahawa DAP tetap unggul dan utama didalam Pakatan Haprak. Mereka tetap menjadi perancang utama politik kepada PAS dan PKR!

Soal menjadi ketua pembangkang Di Dewan Rakyat tidak timbul, ini kerana selagi Peliwat Malang Anwar masih menjadi Ahli Parlimen biar berapa kerat pun ahli PKR yang masih tetap dan tidak lari meninggalkan parti jahanam itu maka selagi itulah DAP merasakan bahawa Anwar perlu untuk didendangkan sebagai Ketua Pembangkang.

Selagi Anwar menjadi babi belaan yang jinak untuk mengumpulkan seramai mungkin najis-najis yang bernama melayu serta dapat mempengaruhi cina komunis dan india paria hindraf untuk terus sujud menyokong DAPig maka selagi itulah Anwar akan menduduki kerusi tersebut.

Begitu lah juga halnya dengan PAS yang ditunjang oleh anjing jinak bergelar mur SHIT dol am PAS yang begitu menyayangi dan menyanjung tinggi perjuangan DAPig maka hingga penggunaan kalimah Allah begitu bangga dibenarkan dikalangan PAS kepada puak komunis DAP ini.

Sibu sebenarnya telah membuktikan bahawa roh dan semangat komunis DAP selama ini bermula dari slogan malaysian malaysia hinggalah kepada middle malaysia telah berjaya dihidup dan disuburkan.

DAPig yang terang menolak hak dan keistimewaan melayu dan bumiputera! DAPig yang selama ini menolak negara Islam! Dapig yang dari awal lagi telah menafikan bahasa Melayu sebagai bahasa kebangsaan! DAPig juga lah yang terus menerus memainkan sentimen perkauman dan agama di Sibu! Bukankah apa yang dilakukan oleh DAPig itu adalah warisan peninggalan komunis.

Tak heran kalau puak DAP ini beriya-iya benar mahu membawa pulang chin peng balik dan ianya tetap dan akan dosokong oleh rashid maiden modern iaitu anwar dan nik najis...

Lu Fikir La Sendiri.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik