Saturday, May 19, 2012

Kini Nik Ajis Dah Tenat.

by: slingshot.


KEKUATAN dan populariti Pas dalam meraih undi dalam PRU 13 semakin merosot. Akhirnya memaksa ularmak dajjal Nik Ajis untuk bermuzakarah dengan UMNO kononya atas dasar perpaduan ummah.


Persoalannya yang kita perlu tahu... sejauhmana ketelusan dan kejujuran si tua dajjal ini dalam memperjuangkan kekuatan Islam dan perpaduan ummah? 

Sedangkan sejak bersama dengan PKR dan DAP, Pas sebenarnya gagal memperjuangkan dasar Islam.... Kita masih ingat lagi slogan Pas "KITA TAK MAHU MENTADBIR NEGARA TETAPI LEBIH HENDAK MENEGAKKAN ISLAM".... akhirnya terkubur apabila wujud pulak kerajaan berkebajikan berbanding negara Islam.


Apabila keadaan semakin meruncing, pelbagai kelemahan Pas yang terbongkar sejak bersama pakatan rakyat dan Pas dilihat sebagai salah satu parti angguk2 kepala dan merupakan medium parti utama dalam pakatan rakyat dalam memecahbelahkan orang Melayu dan melacurkan Islam... kini Nik Ajis telah sedaya upaya menyatakan hasrat untuk bersatu dengan UMNO. 


Sesungguhnya muzakarah yang dinanti2kan oleh orang2 Melayu/Islam Malaysia adalah mustahil berlaku... minyak tidak mungkin bercampur dengan air. UMNO dilihat lebih releven dan konsistan dalam memperjuangkan nasib orang Melayu dan ugama Islam berbanding Pas yang hanya bertopengkan Islam dan membenarkan kezaliman dan kemusnahan dilakukan oleh DAP dan PKR.


Aku amat yakin Nik Ajis sebenarnya mengatur permainan politik jahat dalam mengeambalikan aura Pas bagi menghadapi PRU 13 yang bakal tiba tidak lama lagi.


Kalau benar Nik Ajis hendal mengujudkan kerajaan perpaduan.... sepatutnya ia telah lama boleh dicapai. UMNO tidak sejahat dan seburuk yang disangkakan, malah UMNO juga bukanlah kafir seperti yang dilebelkan oleh puak2 Pas sebelum ini dan jijik seperti yang difitnah oleh golongan2 Pas.


Hakikat sebenarnya Pas merupakan unsur2 dajjal laknatullah yang berselindung disebalik Islam kini berhempas pulas menutup keaiban parti mereka.


Nasihat aku pada Nik Ajis...Lillahitaala.... kalau kerana Allah demi hendak selamatkan Islam dan Bangsa Melayu, tidak perlulah cakap berbelit2 dan lidan bercabang2... Rasullah tidak pernah ajar sebegitu, kecuali kalau coran pentadbiran dan permainan Pas dalam menjual Islam mengikut rentak ajaran syiah... itu lain cerita.


Pas dah tidak boleh bawa cara Islam... kini dah pandai pula cara tipu muslihat.


Nik Ajis , hang jangan lupa qada' dan qadar Allah SWT. kalau dah  takdir BN memerintah... buatlah apa saja pun pasti Pas menyembam ketanah juga.


Akhir kata... korang jangan mengharap sangatlah dengan muzakarah yang membuang masa ini... sebab muzakarah kali ini Nik Ajis kenakan syarat terbaharu... Kalau UMNO nak muzakarah dengan Pas... mereka perlu akur dan ikut rentak PKR dan DAP. Dalam erti kata lain, kena follow Anwar Ibrahim dan Lim Kit Siang. 


Ularmak babi ini mana boleh lari dari menegakkan kemungkaran sebab dia sendiri dah menjadi 'part of syaitan' dalam pakatan rakyat... Nik Ajis.... 'You Can Go To Hell'.
1 comment:

  1. YES, YES, YES HE SHOULD GO TO HELL... THE SEVENTH HELL.

    ReplyDelete

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik