Thursday, June 7, 2012

SELANGORku SAYANG !! PENARI TIANG LARI BERBOGEL KETIKA SERBUAN ?!!

by : aakj
Ini lah dia Perjuangan Hukum HUDUD PAS yang selama ini di war-warkan di dada2 akhbar HARAKAH DAILY, AGENDADAILY, MALAYSIAKINI dll.

Serbuan yang dibuat oleh PDRM terhadap sebuah pusat hiburan menyajikan tarian BOGEL kepada pengunjung kelab tersebut. Malah mengambil pekerja asing tanpa ada dokumen yang sah. 

Tetapi kenapa Nik Aziz dan Abdul Hadi Awang, mereka masih terdiam sepi, seolah2 meredhakan apa yang berlaku di Sleangor. Di kelantan mungkin Arak diharamkan untuk dijual disana dahulu, tetapi tidak lagi sekarang , sebab tu ada pusat snooker dibuka dengan selesanya. Mana ada pusat Snooker tak ada arak? 

Di Selangor, Nik Aziz & Abdul Hadi Awang terpaksa tutup mulut dan mata juga pekakkan telinge sebab DAP, PKR lebih kuat dari mereka, sebab tu HUKUM HUDUD tak dapat nak berjalan sampai sekarang walaupun seperti di Kelantan, 100% dibawah tangan Nik Aziz. 

Maksiat yang dikhabarkan semakin berleluasa di Selangor tidak dapat dibendung lagi oleh PAS, sehinggakan dalam organisasi Kerajaan Pemerintah Negeri Selangor PAS tidak lagi menjuarai didalam Hal Ehwal Agama. Jadi Persoalanya apa dah JADI DENGAN HUDUD PAS.??? Pas memang hamPas.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik