Wednesday, June 5, 2013

HANYA PUAK CINA DAP SAJA BERDEMO BERSAMA ANWAR.

By: Sungai Rapat.

Sebelum ini Pesuruhjaya Tinggi Bangladesh ke Malaysia, A.K.M. Atiqur Rahman menyifatkan dakwaan kemasukan kira-kira 40,000 rakyat negara itu sebagai pengundi hantu dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) lalu sebagai tidak masuk akal dan jelas merupakan propaganda jahat parti pembangkang yang diterajui oleh Anwar Ibrahim.

Setelah diteliti memang benar ada yang membawa masuk seramai 40,000 rakyat Bangladesh untuk mengundi tetapi semua mereka adalah pakatan haram( lihat gambar di atas 

Anwar pun mulalah memukul canang kononnya BN membawa 40,000 bangla tetapi sebenarnya dialah yang membawa masuk Bangla ini.

Dengan otak dajal, Anwar terus menghasut rakyat hari demi hari tetapi yang paling ramai berdemonstrasi adalah anak-anak muda Cina yang menyokong cina DAP.Seperti yang diperkatakan oleh rakan karib Anwar Bekas pengasas Parti Keadilan Rakyat (PKR), Ng Lum Yong, Anwar Ibrahim sememangnya jahat seperti dajal sanggup memusnahkan negara sendiri demi untuk memuaskan nafsu dan dendam kesumatnya.  
Anwar terus menerus menyalahkan Barisan Nasional (BN) dan UMNO sebagai dalang di sebalik insiden tersebut sedangkan dialah dajal yang merosakkan manusia dimukabumi ini. 
Kata-kata Ezam Mohd Noor bahawa Anwar Ibrahim cuba mengalih pandangan rakyat daripada tiga perkara itu ialah rayuan kes liwat Mohd. Saiful Bukhari Azlan, isu pencerobohan kumpulan pengganas Kiram di Lahad Datu, Sabah dan pendedahan bekas rakan karibnya, Datuk S. Nallakaruppan berhubung aktiviti seks beliau, memang ada benarnya.

Pemansuhan ISA yang didesak oleh pembangkang sebelum PRU13 merupakan satu perangkap buat kerajaan kerana dengan pemansuhan ISA kerajaan tidak boleh berbuat apa-apa terhadap Anwar Ibrahim.

Sedangkan di Singapura Akta yang sama dengan ISA terus di laksanakan oleh negara Republik tersebut tanpa bantahan dan kini kerajaan dalam dilema apa akta untuk digunapakai bagi menangkap Anwar Dajal ini.

Kerajaan sewajarnya sudah pun menahan Anwar Ibrahim dan rakyat semakin muak lakonan Anwar Dajal ini sehingga menghalang pertumbuhan ekonomi negara.

Percayalah jika Anwar Dajal masih dibiarkan, beliau akan menghasut dan terus menghasut sehingga PRU14 nanti.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik