Friday, August 7, 2015

ANALISA AGENDA SULIT : MALAYSIA NEGARA TERAKHIR MELAYU YANG MESTI JATUH KETANGAN DAP/PKR DAN YAHUDI/ISRAEL.

Jika tarikh 3 March 1946 merupakan titik hitam Melayu Idonesia sujud dikaki Sosialis dan memusnahkan sistem beraja dan Melayu Islam serta keagongannya. Malaysia kini menunggu masa untuk menghitung hari dan nasib Melayu dan Islam dalam negara ini.

Masanya akan tiba jika  Melayu yang bijak berpolitik isu tapi tidak pernah tahu menkaji tentang agenda politik akan menanggis kehilangan segalanya. Politik bukan sekadar memerintah tetapi lebih daripada itu.

Kini, ketiadaan Anwar Ibrahim dipersada politik negara telah mendominasikan DAP sebagai GOD FATHER kepada kedua dua parti politik Melayu yang kini menjadi kuda tunggangan untuk mencapai cita cita Zionist  yang terancang begitu lama dan berpusat di Singapura.

Rancangan yang sentiasa gagal, kini telah hampir kehujung terowong untuk memusnahkan legasi Islam Melayu dinusantara kemelayuan dimana Malaysia  merupakan negara terakhir yang belum menjadi proksi si dajjal.

PAS dan PKR berusaha gigih melalui PASMA dan PKR  untuk memastikan kemusnahan yang mereka impikan  selama ini  akan tercapai. Pelbagai cara dan kaedah digunakan untuk memastikan Malaysia bukan lagi diminasikan Islam Melayu tetapi didominasikan kesamarataan dalam segalannya.

Tidak sempurna iman seseorang di antara kalian sehingga ia mencintai saudaranya sebagaimana ia mencintai dirinya sendiri.” (H.R Bukhari dan Muslim).

Bagi umat Islam, antara sesama Muslim ibarat satu tubuh. Jika satu disakiti, maka yang lain juga menderita. Dan bagi sesama manusia pula, tidak kira bangsa dan agama, jika ada nilai kemanusiaan yang tulen, derita orang lain, setidaknya ada rasa kasihan terdetik di jiwa.

Perkara sedemikian langsung tidak wujud didalam sanubari insan yang berjiwa pembangkang yang mana lebih mementingkan kuasa  sehingga sanggup mengenepikan soal persaudaraan sesama islam.

Dalam hal yang demikian kita  melihat dari pandangan jauh dan kejadian yang sedang berlaku diserata dunia ini. bagaimana umat Islam dihancurkan dengan kepelbagaian cara. Pernahkah kita terfikir bagaimana bermula nya kisah penghancuran umat Islam ini. Semuanya bermula dengan propaganda ideologi yang diserapkan keatas umat Islam .

Propaganda serta ideologi dimainkan ke atas rakyat Malaysia yang buta politik telah memburukkan lagi keadaan,. Kasian kita melihat bagaimana orang orang kampung ditipu  bulat bulat  dengan pelbagai cerita momokan untuk memburukkan keadaan

Anwar melalui pakatan  merupakan dalang yang cukup hebat bagi USA dan proksi yang cukup berharga bagi Israel untuk menjalankan misi yang diagendakan untuk menghancurkan Islam di Malaysia. Penipuan demi penipuan dilakukan untuk memastikan perpecahan dilakukan .

Perkara yang sama telah dijalankan di Indonesia dan Filipina dengan jayanya, maka hasilnya ideologi liberal telah menguasai sistem pemerintahan disana dan melenyapkan penguasaan Islam .

Ketakutan Israel dan USA terhadap kelompok Islam dapat dilihat dengan pelbagai gelaran  yang diberikan kepada umat Islam, Umat Islam dianggap penganas akan tetapi sebenarnya  penganas ialah mereka yang berselindung disebalik demokrasi yang mereka ciptakan sendiri.

Helah dan fitnah merupakan salah satu daripada mainan kelompok ini, didalam melakukan adu bomba terhadap umat islam seharusnya orang Islam yang taksub dengan kuasa dipilih untuk bekerja untuk mereka, pelbagai kemudahan dan keistimewaan diberikan oleh barat  untuk “mengikat” mereka agar tidak lari dari pegangan.

Interpersonal deception Selalu dimainkan oleh pihak pembangkang untuk menerbitkan susana yang bersifat kecelaruan, disampaing menggunakan taktikal The Mind Games Of Zionist Media  yang cukup popular digunakan oleh pencipta krisis seperti Anwar Ibrahim.

Ini adalah sebahagian daripadanya,  mengwujudkan suasana tegang, tidak selamat dan mengwujudkan  sikap dan sifat persekitaran semasa. Hal ini dapat kita lihat bagaimana “Kematian” terancang yang tidak “mati” didalam bersih 2.

Provokasi terhadap anggota keselamatanh untuk menunjukkan sifat dan sikap kekejaman, “Kematian” yang tidak menjadi hasil provokasi dan tentangan pihak berkuasa atau keselamatan.

Dengan jelas disini, setiap apa yang dirancang oleh Anwar dan sekutunya beliau telah menggunakan sepenuhnya taktikal Israel didalam menjahanamkan Saddam Hussien dan meruntuhkan sebuah kerajaan. Sekarang Malaysia sedang bertarung dengan proksi Israel USA di Malaysia.

Begitu juga Kejatuhan Mesir, menggunakan tenaga muda untuk menumbangkan kerajaan atas nama demokrasi. Pernahkah kita mengkajinya..?

Bergandingan rapat dengan Interpersonal deception  sebagai prosedur untuk menguatkan fitnah yang terancanh serta maklumat palsu yang bakal disebarkan. Gabungan keduanya ini membolehkan penyokong menjadi taksub  dan fanatik terhadap setiap isu yang di mainkan.

Teori Manipulasi Maklumat menyediakan satu cara melihat sebahagian unik proses komunikasi interpersonal yang memperkatakan dengan cara di mana pakej maklumat (dalam bentuk mesej) diletakkanbersama-sama apabila dihantar daripada penghantar kepada penerima untuk memberi satu gambaran yang palsu dari perspektif pengirim.

Disini peranan yang dimainkan oleh  Rafizi amar penting sekali bagi menimbulkan krisis dan akhirnya krisis yang  diolah akan memecahkan sokongan pengundi serta  memecahkan Bangsa Melayu akhirnya akan proksi lain akan menjajah negara ini.

Fakta tertentu diletakkan dalam mesej daripada jumlah tersedia maklumat manakala fakta lain ditinggalkan, diubah atau dipalsukan sepenuhnya. Tindakan cuba untuk mendapatkan seseorang untuk mempercayai sesuatu yang tidak benar ditakrifkan sebagai penipuan. Jenis komunikasi yang dicipta sebagai hasil niat menipu itu dipanggil mesej yang mengelirukan.

Kita biarkan seketika hal tersebut, Siapakah Anwar didalam politik Malaysia. Mengapa begitu  bodoh  rakyat Malaysia mempercayainya. Cuba kita lihat satu ketika dahulu bilamana  didalam ceramah  isu Kalimah Allah yang mana  amat sensitif  dikalangan rakyat Malaysia yang bergama islam.

Isu Kalimah Allah dimainkan oleh Anwar bukan sahaja untuk mendapatkan sokongan bukan Islam malahan yang beragama Kristian, Dalam kebanyakan Isu Politik   di Malaysia mengapakah  isu Agama menjadi topik pertama yang dimainkan oleh Anwar?

Jawapan yang paling tepat ialah, kerana pakatan dan Anwar ialah salah saorang yang telah dikawal dibawah Georgetown University dimana  Jesuit adalah  sebagai badan tertua Yahudi  dan memilih pemimpin Islam terbuang dan gila kuasa untuk menjalankan agenda meruntuhkan Islam di negara mereka terbuang.

http://www.jpost.com/International/Anwar-Ibrahim-Malaysias-Future-Prime-Minister

Apkah kita telah lupa bagaimana pendedahan Steve Clemons berikutan  satu perjanjian  yang dinamakan “The Annapolis Summit” yang mana isi kandungannya telah mengiktiraf Israel sebagai sebuah negara yang sah dikalangan anggota organisasi yang diresti oleh USA.

Dalam senarai penandatangan tersebut, mengapa  nama  Anwar Ibrahim termasuk didalamnya  yang mewakili CFR dan ICG sebagai salah saorang yang menyokong. Kebanyakan dari yang bersetuju adalah dikalangan orang orang kenamaan yang terbuang dinegara sendiri yang telah diambil oleh USA untuk agenda NWO mereka.

Cuba kita lihat pula kejadian kedua, bagaimana Nurul Izzah   Naib Presiden PKR itu telah dilaporkan telah mempertikai ketidakadilan peruntukan undang-undang berkaitan kebebasan beragama hanya untuk bukan Islam, sedangkan kumpulan Islam disekat daripada pengamalan kebebasan tersebut.

Beliau turut  mendakwa Malaysia seharusnya tidak wujud sebarang perbezaan antara agama Islam dan agama lain di negara ini.Bukan kah ini satu matlamat untuk kebebasan beragama yang perlu diwujudkan di Malaysia bila PKR memerintah.

Ini yang sedang berlaku di Malaysia, Hak asasi, kebebasan menjadi satu topik yang amat penting sekali sehinggakan PAS sendiri terpaksa mengugurkan segala kekebalan mereka untuk menurut apa yan  dilaungkan oleh Anwar Ibrahim dan juga sekutunya dalam DAP

Disamping ianya juga merealisasikan perkara yang termaktub didalam Zions. iaitu “ Inilah sebabnya mengapa kita mesti menghakis kepercayaan, memadamkan prinsip-prinsip Ketuhanan dan Kerohanian daripada fikiran Gentile, dan menggantikan gambaran ini dengan kiraan matematik dan keinginan kebendaan.” Protokol Keempat

Sistem kepalsuan, seperti yang berlaku sekarang ini. Orang menyebutnya The New World Order, meskipun kenyataannya malah tidak ada susunan. Yang disebut pejuang hak asasi manusia tetapi yang sebenarnya adalah pengganas.

Kejadian terbaru di Gombak telah memperkukuhkan lagi apa yang terancang secara tersembunyi oleh Pakatan pembangkang melalui ceramah yang dianjurkan oleh Pakatan. Siapakah yang menjadi  mangsa didalam hal ini. Bukan kah UMNO dituduh?

Jika kita lihat apa yang dicanangkan oleh pakatan selama ini adalah berkisar kepada  kekejaman dan kezaliman yang dilakukan oleh UMNO terhadap mereka. Akan tetapi  semua itu merupakan salah satu cara untuk menghilangkan kepercayaan rakyat  serta melenyapkan keburukan yang mereka lakukan.

Nilai nilai harta kebebasan yang ditawarkan dengan pulangan nilai barangan yang ditawarkan dalam bentuk  penawaran oleh Anwar telah membuat  ketaksuban berlaku. Penawaran yang kosong tetapi masih dikawal minda oleh Pakatan yang tidak mampu ditolak oleh penyokong mereka.

 “Apabila kita memperkenalkan racun liberalisme ke dalam organisma kerajaan seluruh warna kulit politiknya akan berubah.” Protokol Sepuluh.

Kebebasan dan keperluan tanpa sekatan oleh mana mana pihak atas nama kebebasan yang dilaungkan oleh Pakatan Pembangkang tanpa mengambil kira nilai nilai norma kerhidupan yang sebernarnya.

Lazimnya dalam pilihan raya, kemenangan ditentukan oleh puak majoriti. Tetapi di Malaysia sendiri kita dapat melihat betapa suara minoriti boleh mempengaruhi suara majoriti apabila kalangan yang bertanding dalam pilihan raya mendapat sokongan tidak berbelah bahagi daripada puak majoriti.

http://www.jpost.com/International/Israel-key-electoral-issue-in-Malaysia

Akhirnya satu demi satu kehendak minoriti disuarakan secara terbuka dan lambat-laun terpaksa diterima oleh kalangan ahli politik yang memburu undi sokongan. Ini sedang berlaku, LGBT, Isu Agama, Isu Hak memilih, Isu kebebsan bersuara dan banyak lain dibangkitkan untuk  mengelirukan rakyat.,

Sebenarnya perkara ini merupakan permulaan barah yang dasyat apabila ianya tidak dapat ditangani dengan sebaiknya. Kehancuran  negara akan bermula, kehancuran nilai murni tergambar di masa akan datang.

Diatas nama kebebsan dan hak asasi himpunan jalanan dikatakan menjadi salah satau daripada  budaya untuk menuntut  agar tuntutan mereka diluluskan. Hal ini berlaku di USA yang menjadi panduan kepada Anwar untuk mendap[atkan kuasa di Malaysia.

Perebutan kuasa yang sengit antara parti Demokrat yang lebih liberal dengan parti Republikan yang konservatif akhirnya memberikan peluang kepada golongan minoriti untuk bersuara.

Tuntutan mereka dipenuhi setelah bilangan mereka bertambah dan suara mereka semakin lantang melalui demonstrasi di jalan raya. Semua agenda ini telah diikuti oleh PKR yang berpaksikan barat dan Israel kini menular di Malaysia. Apakah tujuannya?

http://www.jpost.com/landedpages/printarticle.aspx?id=95242

Demontrasi jalanan sekarang sudah menjadi  sebahagian daripada agenda terpenting dalam Pakatan untuk merebut dan meruntuhkan kerajaan sebagaimana yang dilakukan di Timur Tengah  dengan perpaksikan  agenda barat.

Anwar Ibrahim  dan DAP  dalam pakatan pernah menyatakian bahawa Revolusi atau Malaysia Spring akan berlaku di Malaysia. Kenyataan ini dibuat didalam Guardian Post di Indonesia. Persoalan yang utamanya kenapa Revolusi?

Bukankah revolusi ini adalah satu kaedah yang digunakan untuk menukar kerajaan yang berdaulat kepada satu sistem kebebasan  dan tanpa sekatan iaitu republik? Adakah ianya satu bentuk demokrasi yang dilaungkan atau hak hak asasi yang dinobatkan.

Seharusnya kita berhati hati dengan nilai yang sedang dieksport dengan agresif dari barat terutama yang berpaksikan Yahudi dan Israel ke negara-negara yang penduduk majoritinya beragama Islam.

Janganlah mudah terperangkap dengan apa jua yang disuakan atas nama kebebasan dan hak asasi manusia. Mereka yang ghairah menerima fahaman ciptaan nafsu manusia ini juga termasuk orang-orang yang dilahirkan beragama Islam.

Dulu ramai yang tertarik dengan fahaman sosialis yang diasaskan oleh Karl Marx dan Friedrich Engels, sekalipun mereka berteori bahawa agama itu adalah candu yang boleh merosakkan kehidupan manusia.

Daripada teori mereka lahirlah fahaman komunisme yang menganjurkan keadilan sosial dan ekonomi sama rata untuk semua manusia. Sosialis yang diamalkan oleh DAP kini sedang menular dikalangan orang orang Melayu,

Nilai nilai kesamarataan itu  dapat dilihat melalui tuntutan IFC, Siqiu yang mana  mendapat sokongan padu daripada PAS.

Tiada banyak bezanya diantara Sosialis dan juga Liberal yang dibawa  daripada barat , Bangkit pula demokrasi, kebebasan dan hak asasi. Apa bezanya fahaman komunisme yang menentang agama dengan fahaman kebebasan bawaan Amerika dan Yahudi ini turut mengizinkan seks sejenis? Tidakkah fahaman yang dieksport dari Amerika dan Yahudi  ini juga menghancurkan institusi agama?

Dimana PAS yang dikatakan menobatkan perjuangan Islam, apakah semua pemimpin PAS terlalu bodoh tidak nampak semua ini. Mereka semua hanyalah “Kambing Hitam” yang digunakan untuk disembelih oleh Kedua Ideologi ini  demi mencapai hasrat kuasa yang menjadi idaman mereka.

Fakta yang jelas sekali apabila kita acap kali diperdengarkan oleh  ceramah yang dianjurkan oleh Pakatan terutama diucapkan oleh Anwar Ibrahim, pernahkah dia berbicara dalam soal Islam?

Jawapannya TIDAK, tetapi  modalnya untuk ucapan ialah bab bab yang melibatkan keuntungan dan kelebihan dalam ekonomi sebagai satu penawaran kepada rakyat.

Kejayaan masyarakat dan individu tidak lagi dilihat dari segi pegangan agamanya, tetapi kekuatan ekonominya. Apabila mencapai tahap ekonomi yang dihajati, mereka menuntut pula kebebasan yang dalam beberapa hal sangat bertentangan dengan ajaran agama.

Inilah agama baru yang turut diimport ke Malaysia oleh badan-badan dakyah yang menyamar atas nama pelbagai NGO yang sebilangan besar hanya mempunyai beberapa kerat ahli.

Malangnya suara mereka sangat mendapat tempat di media. Turut menyokong penyebaran agama baru ini ialah tokoh-tokoh politik yang dilahirkan beragama Islam dan mendakwa berjuang untuk Islam.

Dari: RMAF7.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik