Sunday, September 27, 2015

LIM KIT SIANG SILA ANJURKAN BERSIH 5.0


MESEJ TERSIRAT NEGARA IMPIAN CINA MALAYSIA AKA DAP, BAHASA KEBANGSAAN DIHINA, JATA NEGARA DIBUANG 
Orang-orang Melayu, orang-orang Islam, orang-orang India, Orang-orang Kadazan, Iban, Dayak dan lain-lain semuanya aman bahagia, perasaan senang dan tenang, tidak stress, tiada apa-apa yang mereka bimbang!

Tetapi kenapa Cina Malaysia ketakutan, bimbang, stress, ketar lutut. Kenapa Cina Malaysia tension, pengecut (Cina Malaysia sekarang minta bantuan sesiapa sahaja dari luar negara kerana ketakutan). Kenapa takut?. 

1. CINA MALAYSIA SOMBONG 
Itulah kamu Cina-Cina Malaysia, mula-mula kamu sombong, buat Bersih 1, 2, 3, 4...apabila orang Melayu baru tunjuk sikit taring kamu sudah ketakutan, ketar lutut, satu ekor ganster Cina pun tiada yang keluar mempertahankan Petaling Street dan Low Yat! Itu belum lagi Merah 2, 3, 4... Silakanlah buat Bersih 5.0!!! Ada Berani?

2. MELAYU PANTANG UNDUR 
Biar kamu tahu satu perkara, bagi orang Melayu tidak akan berundur...pantang berundur. Biar putih mata jangan putih tulang. Agi idup Agi ngelaban!

3. RASALAH KESANNYA 
Sekarang kamu Cina malaysia, kamu rasa lah kesan nya apa yang kamu sudah buat! Inikan yang kamu mahukan? Nextime, dengar lagi cakap Lim Kit Siang!

4. KEADAAN SUDAH BERUBAH 
So now, kamu orang Cina sudah buat silap besar! Keadaan sudah berubah! Jangan terperanjat kalau Malaysia sudah tidak lagi seperti dulu. Kamu Cina yg nak mcm ini, terimalah habuannya!!!. 

5. TAMAK DAN LANGGAR SOCIAL CONTRACT 
Inilah angkara orang tamak, orang yang mungkir janji social contract!!! Segala-galanya mahu dikaut kekayaan ekonomi, kuasa politik dan segala-galanya.

6. DATO JAMAL 
Dato Jamal boleh dipenjarakan, tetapi tunggulah akan datang akan muncul 1001 Dato Jamal...masa akan menentukannya!

7. BERSIH 5.0 
Kepada Cina Malaysia yang tamak, orang Melayu menunggu Bersih 5.0... Silakan buat Bersih 5.0!!!

8. SOCIAL CONTRACT PERKARA 151, PERKARA 152, PERKARA 153 
Perkara 151 Hal kuasa-kuasa Khas menentang perbuatan subversif dan kuasa-kuasa Darurat
Perkara 152 Bahasa Kebangsaan adalah bahasa Melayu, bukan bahasa Mandarin! Lim Kit Siang patut ajar Cina DAP belajar bahasa Kebangsaan dengan betul. Kamu kata kamu rakyat Malaysia tetapi bahasa kebangsaan pun tak pandai !!! 

Perkara 153 Raja-raja Melayu dan kedudukan-kedudukan Istimewa orang Melayu pun kamu nak kebas semuanya, kamu nak hapuskan semuanya dengan alasan keadilan, tetapi keadilan apa yang kamu katakan jika kamu sendiri tidak pernah berlaku adil kepada negara Malaysia!

Kamu Cina Malaysia telah diberikan pelbagai perkara, dan kamu nak lagi dan nak lagi dan nak lagi, rakus, tamak haloba!

Perkara 3 Agama Islam adalah agama Rasmi Persekutuan Malaysia. Hormatilah.Tunjukkan dan buktikan dalam perbuatan kamu, kata-kata kamu, dalam akhbar Cina kamu. 

Adakah kamu ingat orang Melayu tidak tahu membaca surat khabar Cina kamu! Jika setiap hari kami membaca surat khabar kamu bagaikan setiap hari kamu mahu pertumpahan darah!!! kerana kamu menghina orang Melayu setiap hari, kamu menghina Islam setiap hari! Kamu sangat gembira dengan penghinaan Alvin dan Namewee kepada orang Melayu dan orang Islam!

9. DULU LAIN SEKARANG LAIN ! 
Keadaan sudah berubah kerana kamu Cina Malaysia yang menyebabkannya! Satu kali lagi kamu Cina Malaysia kurang ajar, sombong, lupa diri dan tidak sedar diri, jangan hairan padang jarak akan jadi padang tekukur !!!

Silakan buat Bersih 5.0...!!!


APA CINA MALAYSIA MAHU DI PETALING STREET? KEAMANAN? BISNES BAGUS? ATAU PERTUMPAHAN DARAH ? SIAPA MEMULAKANNYA? BERSIH 1 2 3 4... SILAKAN BUAT BERSIH 5.0 !


Orang Melayu Pantang Berundur, Tidak Seperti Cina Malaysia Lari Bersembunyi Apabila tengok baju Merah, Gangster Cina semua lari sembunyi tidak nampak di Petaling Street tidak nampak batang hidung di Low Yat !
 
Malaysia sudah berubah, berani buat berani tanggung, berani mulakan berani tanggung risiko !..silakan Cina Malaysia buat Bersih 5.0!
Dari: Mymassa.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik