Monday, September 14, 2015

SUDAH BERSEDIAKAH MELAYU/ISLAM MENGHADAPINYA?


Media antarabangsa kawalan Amerika seperti Newsweek, International Herald Tribune, Asia Wall Street Journal, Financial Times, Time, Far Eastern Economic Review, Asiaweek , Sarawak Report, Malaysiakini, Malaysiainsider  berbagai lagi lidah dusta Yahudi telah menjadi saluran hayat penting kepada penyebaran dakyah pembohongan dan maklumat palsu.

Berita sensasi sentiasa sahaja dicipta oleh agen berbayar untuk timbulkan keresahan dan ketidak puasan hati rakyat kepada pemerintah. Berita propaganda dan subversif menular bagaikan gelombang-tsunami wabak yang tidak lagi dapat disekat.

Fitnah bertebaran laju memasuki setiap rumah di seluruh dunia sehingga hancurnya negara negara Arab akibat fitnah yang dilakukan oleh yahudi melalui proksinya. Sama sahaja keadaannya apa yang berlaku di Indonesia dan Malaysia.

Begitu juga fitnah yang dilakukan oleh pembangkang di Malaysia sekarang  kini sedang menyelinap masuk kedalam minda tidak kira apa status sekali pun sehingga tiada kebaikan langsung dilihat pada mata mereka.

Kebaikan sudah beralih menjadi keburukan begitu juga sebaliknya. Penjenayah, pemfitnah diangkat sebagai “hero” dan setiap kata katanya dianggap kebenaran dan  pejuang pula dianggap sebagai “pengkhianat”.

Begitulah, betapa hebatnya media kepunyaan yahudi ini. Masihkah mahu menyangkalnya bahawa Melayu PKR , Melayu DAP  juga telah bersama pemfitnah?

Natijah yang sangat besar bila mempercayai fitnah pembangkang akan mengakibatkan satu bentuk desakan dilancarkan atas nama fitnah.Pada kebiasaannya gelombang fitnah sebegini amat berkesan dan  menyebabkan  rakyat yang terhasut dengan fitnah itu akan bangun memberontak dengan berbekalkan dendam kesumat.

Pada kebiasaannya perhimpunan atau demontrasi tersebut dikenali sebagai  “reformasi” seterusnya dijadikan sebagai “kebangkitan rakyat” “hak bersuara” “menentang kezaliman dan penindasan” seterusnya akan menjadi “revolusi” dan akhirnya menumbangkan kerajaan.

Begitulah fasa demi fasa  perjalanan fitnah yang disebarkan sehingga tumbangnya sebuah kerajaan. Fasa fasa ini juga yang telah berlaku diserata negara Telok dan permusuhan diantara saudara seagama  sehingga mencetuskan pertumpahan darah.

Sekarang kerajaan Malaysia sedang menghadapi fitnah fitnah yang tidak masuk akal sehinggakan  media proksi yahudi serta beberapa pemimpin luar negara cuba masuk kedalam kancah politik Malaysia.

Mereka ini semuanya berpaksikan US dan juga proksi yang ada di Malaysia. SUHAKAM serta pembangkang sendiri telah menggunakan media barat serta perundangan barat bagi mengaburi mata rakyat dan untuk membenarkan penipuan mereka.

Mereka sememangnya mengharapkan campurtangan barat dan menguwujudkan pemimpin proksi agar US dan yahudi mudah menguasai apa yang ada didalam negara ini. Justeru itu langkah konspirasi  sebagaimana dilakukan di negara Teluk dilancarkan tanpa henti.

Ramai Melayu yang sanggup mengorbankan diri untuk menghidupkan kebenaran fitnah dan  menentang kerajaan sendiri. Keamanan yang dinikmati sebelum ini, sejak puluhan tahun telah hancur musnah dalam sekelip mata,. Contoh terbaik apa yang sedang berlaku di Negara Telok.

Yahudi dalam agendanya menumpaskan dan memecahkan kelompok Islam  tersenyum lebar dan menunggu masa dan ketika untuk masuk dan memnopoli khazanah yang ada atas nama “pendamai”- Ketika ini apa yang dikatakan  oleh DS Najib bahawa Melayu akan menjadi bangsat akan berlaku.

Sehingga kini masih ramai yang keliru dan hilang pedoman, adakah benar tindakan yang mereka ambil itu? Benarkah pemerintah mereka kejam sebagaimana yang didakwa? Siapa musuh mereka sebenarnya? Jika mahukan revolusi kenapa semua negara yang tidak disukai Yahudi sahaja yang ber”revolusi”?

Cukup menghairankan bagi setiap manusia yang waras. Negara-negara Teluk, Jordan, Maghribi dan Arab Saudi juga negara Islam. Mengapa tiada “revolusi”? Tidakkah rakyatnya juga terbakar semangat untuk ikut sama ber”revolusi” atau lakukan “kebangkitan” sebagaimana di negara Arab lain? Adakah “revolusi” ini hanya layak berlaku di negara-negara yang tidak mesra USA?

Malaysia hanya menunggu saat dan ketikanya sahaja, bayangan “revolusi” telah lama diperkatakan oleh Anwar Ibrahim yang telah dikeluarkan oleh Guardian Post satu ketika dulu. Perjuangan untuk mendapatkan “revolusi” ini telah diteruskan oleh DAP dan PKR agar rakyat bangun memberontak bersama fitnah yang dilancarkan oleh Rafizi sebagai tukang  cipta isu.

Menjahanamkan semua negara Islam untuk menerima pemimpin berhaluan Islam Liberal yang pro Yahudi merupakan agenda tersirat disebalik “hak asasi acuan barat” yang mana dikatakan merupakan satu daripada ketelusan demokrasi aliran barat.  Ini adalah fakta  jika kita baca demokrasi hanya wujud pada negara yang berpaksikan yahudi.

Untuk sementara waktu, Malaysia kini telah berada didalam senarai “revolusi” acuan US. Revolusi acuan US ini akan wujud apabila PRU akan datang tidak meyembelahi proksi mereka, USA dan Zionis sekarang telah Berjaya  mengwujudkan “kedamaian” yang dicanangkan di negara Islam di Asia Barat.

Mungkinkah mereka akan datang ke sini selepas PRU13 atau PRU14 (2017) atau PRU15 (2025) nanti? Mereka akan masuk campur dalam isu isu dalaman Malaysia dengan syarat berlakunya demonstrasi besar-besaran seperti di negara Arab diikuti huru hara.

Jika kita masih berdegil dan tidak mahu mengikuti “option” yang ditetapkan olej Yahudi US keatas negara ini, maka bersedialah kita untuk menjadikan negara ini sasaran peluru dan juga apa yang berlaku keatas Iraq, Syria dimana rakyat sendiri digunakan untuk menjatuhkan kerajaan atas nama Revolusi

Tokoh penggerak ke arah itu sudah lama bersedia, kini sedang berusaha bersungguh-sungguh membangunkan pelbagai isu untuk memulakannya apa yang dinamakan “kebangkitan rakyat” sebagai medium untuk menghalalkan”revolusi” ciptaan US untuk menjajah negara yang tidak menyokong dasarnya

Fokus pastilah membangkitkan rasa marah dan benci sebahagian rakyat terhadap kerajaan yang dilabel sebagai lemah, korup dan zalim. BERSIH 4 telah pun dilancarkan oleh proksi Yahudi dengan slogan slogan kezaliman, lemah, korup sebagai slogan induk bagi menghasut rakyat dan terus menerus menyebarkan fitnah agar ianya kelihatan satu kebenaran.

Masihkah kita ingat kenyataan dari pemimpin seluruh dunia  untuk “menjamin keselamatan negara Israel” adalah amat penting bagi Yahudi. Malangnya masyarakat Malaysia dibawah kepimpinan UMNO masih lagi berdegil. Namun “menjamin keselamatan Israel” telah dinyatakan oleh pemimpin tertinggi PKR iaitu Anwar Ibrahim.

Oleh yang demikian,ketiadaan kenyataan dari kepimpinan UMNO yang memerintah  Malaysia maka satu perancangan yahudi  ialah pemimpin Malaysia mesti segera diganti dengan mereka yang seiring dengan hasrat Israel tersebut. Maka lahirlah istilah “Regime Change” untuk Malaysia.

Strategi “Arab Sprng palsu” diwujudkan bagi menjatuhkan negara negara Arab. Kesan daripada itu maka berlakulah fitnah dan pembohongan disertai dengan kekuatan media sokongan yahudi menyiarkan pembohongan secara meluas. Bukankah ini sedang berlaku di Malaysia sekarang.

Kini segalanya bergantung sejauh mana cepatnya rakyat negara ini sedar agenda tersembunyi ini dan tidak  terpedaya dengan muslihat mereka. Allah telah menunjukkan bagaimana penindasan dan kezaliman DAP terhadap Melayu Islam di Pulau Pinang sebagai ingatan kepada kita semua.

Bagi mengelak serangan USA nanti sebagaimana berlakunya di Negara Teluk,, sanggupkah kita melepaskan teraju negara untuk ditadbir oleh rakan setia Israel? Sudah tentu anda pasti siapakah tokoh  pemimpin proksi Israel dan US dalam negara kita. Sudah pastinya  Anwar Ibrahim.

Ia merupakan satu pilihan bagi kita. Kita akan dikatakan “bijak” jika menerima “option” ini kerana terselamat dari serangan jet USA atau Singapura atau Israel. Negara mungkin huru hara sedikit seperti Indonesia sekarang.

Indonesia telah lama mengambil option ini bila bekas pemimpinnya memilih untuk menyembah USA dan Yahudi (rujuk dasar Presiden Gusdur).

Pilihan yang kita ada ialah DSAI yang amat bersetuju dengan dasar pencerobohan USA dan menyokong kewujudan Israel. (lihat The Annapolis Summit bertarikh 27 November 2007- Dimana sokongan Anwar Ibrahim meyokong Israel sebagai negara yang sah melalui keanggotaannya di CFR dan ICG)

Apa pun semua ini bergantung kepada keputusan rakyat Malaysia terutamanya Melayu yang menjadi tonggak di negara ini. Umat Islam akan menentukan sama ada akan terus menganut Islam

Segalanya terletak di tangan anda semua. Tugas saya ialah mengkaji, menulis dan meyebarkan apa yang saya percayai berdasarkan kejadian dan agenda tersembunyi kaum Yahuda dan Nasara terhadap negara yang mempynyai penduduk beragama Islam.

Oleh: rmf


No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik