Saturday, March 5, 2016

SOKONG DAP - TIADA LAGI JALAN PULANG UNTUK BANGSA MELAYU DISEBUAH NEGARA BERNAMA TANAH MELAYU.

KEBELAKANGAN ini, Malaysia seolah-olah berada dizaman kuku besi dan komunis apabila semakin ramai pemimpin pembangkang dikalangan DAP mempamer tingkah laku mereka yang sebenarnya melalui kenyataan dan perilaku kuku besi apabila rakyat tidak dibenarkan bersuara.

Alasan memecat dua orang Adun PKR dari menyuarakan pendirian tidak boleh diterima sama sekali oleh Lim Guan Eng  dan beranggapan tindakan tersebut adalah bersifat menikam dari belakang. Maka tindakan menghalang kebebasan  bersuara  dilakukan dengan tindakan.

Perkara yang amat pelik ialah, DAP menyuarakan pandangan satu ketika dahulu bahawa kebebasan bersuara itu adalah hak rakyat  menyatakan pendirian dana sistem demokrasi  negara ini. Tetapi setelah berkuasa DAP tidak dapat menerima  apa yang mereka sendiri laungkan.

Inilah sikap sebuah parti yang mengamalkan satu fahaman iaitu komunis. Komunis adalah satu fahaman dimana kuasa oemutus bukan ditentukan oleh rakyat akan tetapi ianya diputuskan oleh  siapa yang memerintah.

Rakyat hanya dianggap manuisa kelas bawahan yang tidak boleh menyuarakan apa juga bentuk pandangan dan juga  menentang atau membantah. Hukuman akan dijalankan apabila rakyat bertindak sedemikian.

Bagi pihak pemerintah pula yang berfahaman komunis, mereka boleh melakukan apa sahaja tanpa boleh dipertikaikan oleh mana mana pihak dikalangan  ahli mereka. Mereka ini berkuasa menggunakan apa juga kepentingan untuk diri mereka dan mereka juga boleh menidakkan kehendak orang bawahan mereka.

Jika mereka berkehendakkan sesuatu untuk kepentingan diri mereka , mereka akan menggunakan apa juga alasan untuk mendaptkannya, ini termasuk menggunakan kongsi gelap, kaki pukul, ancaman dan akhirnya melakukan penindasan dan kekejaman terhadap rakyat.

Merintih , melutut atau sujud lah  rakyat dikaki mereka namun  sebagai pengamal fahaman komunis mereka tidak akan meletakkan belas kasihan sebagai nilai kemanusian. DAP akan terus berkuasa melakukan apa yang mereka mahukan.

Janji manis itu pasti, pembohongan dan penipuan itu juga pasti. Pada kebiasaannya DAP akan menggunakan media yang berfahamana sama dalam menyebarkan dakyah mereka serta membohongi rakyat dengan kejadian yang sebenarnya.

Media antarabangsa kawalan Amerika seperti Newsweek, International Herald Tribune, Asia Wall Street Journal, Financial Times, Time, Far Eastern Economic Review, Asiaweek , Sarawak Report, Malaysiakini, Malaysiainsider  berbagai lagi lidah dusta Yahudi telah menjadi saluran hayat penting kepada penyebaran dakyah pembohongan dan maklumat palsu.

Berita sensasi sentiasa sahaja dicipta oleh agen berbayar untuk timbulkan keresahan dan ketidak puasan hati rakyat kepada pemerintah. Berita propaganda dan subversif menular bagaikan gelombang-tsunami wabak yang tidak lagi dapat disekat.

Fitnah bertebaran laju memasuki setiap rumah di seluruh dunia sehingga hancurnya negara negara Arab akibat fitnah yang dilakukan oleh yahudi melalui proksinya. Sama sahaja keadaannya apa yang berlaku di Indonesia dan Malaysia.

Media memainkan peranan penting dalam meningkatkan rasa ingin tahu rakyat berhubung pelbagai skandal melibatkan pemimpin kerajaan DAP. Malah, pada hari ini, masyarakat memilih membaca media independan seperti Malaysiakini dan MalaysianInsider berbanding Utusan Malaysia atau New Straits Times (NST) kerana mahu mengetahui berita fitnah yang dimuatkan daripada mengetahu maklumat sebenar.

Begitu juga fitnah yang dilakukan oleh pembangkang terutamanya DAP di Malaysia sekarang  kini sedang menyelinap masuk kedalam minda tidak kira apa status sekali pun sehingga tiada kebaikan langsung dilihat pada mata mereka.

Natijah yang sangat besar bila mempercayai fitnah pembangkang DAP akan mengakibatkan satu bentuk desakan dilancarkan atas nama fitnah.Pada kebiasaannya gelombang fitnah sebegini amat berkesan dan  menyebabkan  rakyat yang terhasut dengan fitnah itu akan bangun memberontak dengan berbekalkan dendam kesumat.

Pada kebiasaannya perhimpunan atau demontrasi tersebut dikenali sebagai  “reformasi” seterusnya dijadikan sebagai “kebangkitan rakyat” “hak bersuara” “menentang kezaliman dan penindasan” seterusnya akan menjadi “revolusi” dan akhirnya menumbangkan kerajaan.

Begitulah fasa demi fasa  perjalanan fitnah yang disebarkan sehingga tumbangnya sebuah kerajaan. Fasa fasa ini juga yang telah berlaku diserata negara Telok dan permusuhan diantara saudara seagama  sehingga mencetuskan pertumpahan darah.

Sekarang kerajaan Malaysia sedang menghadapi fitnah fitnah yang tidak masuk akal sehinggakan  media proksi yahudi Isreal ini serta beberapa pemimpin luar negara cuba masuk kedalam kancah politik Malaysia.

Mereka ini semuanya berpaksikan US Israel dan juga proksi yang ada di Malaysia. SUHAKAM serta pembangkang sendiri telah menggunakan media barat serta perundangan barat bagi mengaburi mata rakyat dan untuk membenarkan penipuan mereka.

Mereka sememangnya mengharapkan campurtangan barat dan menguwujudkan pemimpin proksi agar US dan yahudi mudah menguasai apa yang ada didalam negara ini. Justeru itu langkah konspirasi  sebagaimana dilakukan di negara Teluk dilancarkan tanpa henti.

Ramai Melayu yang sanggup mengorbankan diri untuk menghidupkan kebenaran fitnah dan  menentang kerajaan sendiri. Keamanan yang dinikmati sebelum ini, sejak puluhan tahun telah hancur musnah dalam sekelip mata,. Contoh terbaik apa yang sedang berlaku di Negara Telok.

Yahudi Israeal yang menjadi amalan DAP dalam agendanya menumpaskan dan memecahkan kelompok Islam  tersenyum lebar dan menunggu masa dan ketika untuk masuk dan memnopoli khazanah yang ada atas nama “pendamai”- Ketika ini apa yang dikatakan  oleh DS Najib bahawa Melayu akan menjadi bangsat telah pun  berlaku di Pulau Pinang.

Mungkinkah mereka akan datang ke sini selepas PRU13 atau PRU14 (2017) atau PRU15 (2025) nanti? Mereka akan masuk campur dalam isu isu dalaman Malaysia dengan syarat berlakunya demonstrasi besar-besaran  seperti di negara Arab diikuti huru hara.

Tidak dinafikan perkara melibatkan keselamatan dan pertahanan negara perlu dijaga. Sebagai contoh, strategi pertahanan negara tentulah tidak boleh didedah kepada umum. Namun, mendedahkan rasuah dan ketirisan dalam kerajaan DAP  bukanlah kelakuan mengancam keselamatan negara, malahi menyelamatkan negara dari pemimpin DAP yang rakus menjahanamkan negara dengan cara yang tidak bermoral

Perkara itu jelas melanggar prinsip asas demokrasi yang mendukung hak kebebasan maklumat dan sistem kerajaan terbuka. Sebuah negara yang diuar-uar sebagai demokratik seperti Malaysia patut memegang teguh prinsip asas itu, bukannya menggunakan seribu satu cara menghalang rakyat dari mengakses maklumat.

Tetapi DAP tidak perlukan semua itu, mereka akan menentang perkara yang berkaitan  dan menuding kepada apa yang menghalang  kehendak mereka. Kebebsan bermaklumat itu hanya diatas kertas untuk memancing undi dan sokongan semata mata.

Kegagalan DAP menetapkan kuasa kezaliman mereka adalah sati tindakan yang menyalahi prinsip komunis yang mana kuasa dan arahan hanya  diberikan oleh mereka dan bukan mereka menerima arahan. Ini fakta.. tidak boleh disangkal lagi.

Jika kita masih berdegil dan tidak mahu mengikuti “option” yang ditetapkan oleh yanhudi Israeal dan komunis yang dibawa oleh DAP keatas negara ini, maka bersedialah kita untuk menjadikan negara ini sasaran peluru dengan bantuan sekutu mereka terutama di Singapura yang mana kita ketahui adsalah proksi Israel dan juga apa yang berlaku keatas Iraq, Syria dimana rakyat sendiri digunakan untuk menjatuhkan kerajaan atas nama kebebasan bersuara dan hak hak asasi.

Tokoh penggerak ke arah itu sudah lama bersedia, kini sedang berusaha bersungguh-sungguh membangunkan pelbagai isu untuk memulakannya apa yang dinamakan “kebangkitan rakyat” sebagai medium untuk menghalalkan”revolusi” ciptaan US untuk menjajah negara yang tidak menyokong dasarnya

Yahudi Israel yang menjadi amalan DAP, kini sedang mengatur langkah langkah jitu untuk memperbodohkan rakyat Malaysia dengan  kepelbagaian cara . Dalam nyata pembohongan dan kezaliman dilakukan, namun masih ada Melayu yang  terus menyokong fahaman yahudi Israel sebgai  melepaskan dendam dan memudahkan setengah pihak hiduup dalam kesenangan wang ringgit.

Fokus pastilah membangkitkan rasa marah dan benci sebahagian rakyat terhadap kerajaan yang dilabel sebagai lemah, korup dan zalim. BERSIH 4 telah pun dilancarkan oleh proksi Yahudi Israel dengan slogan slogan kezaliman, lemah, korup sebagai slogan induk bagi menghasut rakyat dan terus menerus menyebarkan fitnah agar ianya kelihatan satu kebenaran.

Justeru itu, Rakyat terutama orang Melayu harus sedar tentang  bahayanya DAP ini bukan sekadar bahaya tahap  terendah, malahan jika benar mereka  ini berkuasa, tiada jalan pulang atau keluar  untuk kita kembali kejalan asalnya.

Penjajahan akan berlaku ratusan tahun lagi akibat kesilapan kita termakan janji manis DAP Israel ini mengaburi minda dan hati kita dengan perasaan dendam  melalui fitnah yang dicipta untuk  meruntuhkan satu tamadun Melayu di sebuah negara yang bernama “Tanah Melayu”

- RMF7.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik