Monday, June 27, 2016

"REGIME CHANGE" SATU PERINGATAN PENTING UNTUK RAKYAT MALAYSIA - TOLAK DAP SEPENUHNYA.

Rakyat Malaysia harus sedar bahawa menyokong  Pakatan terutama DAP bukan sahaja akan memudaratkan Negara malah ianya adalah salah satu bentuk penjajahan alaf baru yang direncanakan oleh barat untuk memastikan dipelusuk dunia ini tiada lagi negara yang mengamalkan dasar Islam dan akan selari dengan acuan barat dalam mengiktiraf segala yang haram.

Dimana-mana sahaja Amerika dan Eropah memberi bantuan dan mereka mengguna media mereka untuk memburuk kerajaan tertentu supaya rakyat digerakan untuk mengguling kerajaan yang tidak berbaik dengan Amerika dan Eropah.

Sudah pastinya kita boleh menyingkap sejarah Negara kita Malaysia , bagaimana “regim Change: ini dilakukan  oleh Pakatan Rakyat dengan menggunakan slogan slogan yang cukup ampuh untuk mengerakkan rakyat menentang dan  menumbangkan kerajaan.

Dana dana dislaurkan melalui NGO NGO yang berpihak kepada ideology barat, Media  media diberikan dana yang banyak hanya kerana untuk memaparkan keburukan kerajaan dimata dunia. Modus operandinya  saling tak tumpah kepada apa yang telah dilakukan di Iraq.

Sedar atau tidak bahawa dimana sahaja kita lihat Amerika bersama Eropah dan Israel, tidak berhenti-henti mencuba menjayakan “regime change” supaya dapat mereka kuasai semua negara di dunia. Agenda mereka adalah untuk mengwujudkan satu bentuk pemerintahan satu kerajaan didunia iaitu New World Order.

Ini sememangnya ditunggu tungu oleh barat agar apa juga bentuk kerajaan yang sedia ada  dibawah satu telunjuk iaitu Yahudi Israel. Kekutan kerajaan Islam dibawah kekuatan sumber asli telah menjadi sasaran yahudi dan Israel.

Penindasan dan kezaliman dilakukan tanpa henti. Sehingga kini barat telah berjaya menumbangkan banyak Negara Islam yang kaya dengan sumber asli dan berada dibawah telunjuk mereka atas nama demokrasi yang menghalalkan cara.

Persoalan yang timbul sekarang ialah, apakah rakyat Malaysia tidak sedar bahawa Malaysia adalah tergolong  dalam sasaran yang dinamakan “regime Change”. Apakah rakyat Malaysia sudah bersedia untuk dijadikan “hamba” sebagaimana telah berlaku dinegara telok atas nama demokrasi barat.

Malaysia akan menjadi sasaran untuk “regime change” dan sememangnya  Malaysia menjadi calon untuk “regime change” kerana Malaysia tidak mengiktiraf Israel dan mengkritik beberapa dasar Amerika Syarikat.

Anwar sedar  sokongan Amerika boleh menjayakan cita-citanya untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Oleh itu Anwar memberi gambaran bahawa ia adalah seorang liberal yang terima dan sokong konsep-konsep kebaratan seperti hak asasi manusia, kebebasan dalam serba-serbi.

Tohmahan berkaitan serta  sikap anti-kroni dan rasuah kononnya, penolakan DEB yang dikatakan menindas kaum tertentu di Malaysia dan bermacam lagi yang boleh mendapat pujian dan sokongan oleh Amerika.

Kaedah yang dijalankan oleh pihak pembangkang di Malaysia dilakukan dengan cukup  berjaya kerana Amerika anggap Anwar serta pakatan  amat layak untuk melaksanakan “regime change” di Malaysia. Kini DAP telah menyusur jalan jalan “regime change” yang ditinggalkan oleh Anwar. Anwar sedang menjalani hukuman penjara susulan kesalahan liwat.

DAP kini sedang menggunakan berbagai kaedah untuk memecahkan kekuatan Melayu Islam yang mana akan memudahkan agenda  menumbangkan kerajaan . Dana IIsreal sebanyak RM1.2 billion digunakan dalam kepelbagaian bentuk untuk melaksanakan agenda Amerika ini.

Oleh itu, rakyat Malaysia tidak seharusnya merasa pelik bila mana kerajaan  Pakatan lebih  menjurus kepada satu system yang cukup liberal dalam apa juga perkara yang sebelum ini dilakukan diamalkan dengan konsep budaya di Malaysia.

Pakatan  telah dan sedang berusaha gigih untuk meliberalkan fahaman fahaman agama yang ada di Malaysia tanpa memikirkan sensitivity tersebut  merupakan satu  ancaman jangka panjang yang akan ditentang hebat.

Di negara-negara Arab apabila ada pemberontakan untuk menjatuhkan kerajaan, Amerika dan Eropah memberi bantuan wang dan senjata, bahkan melancarkan serangan bersenjata untuk menjatuhkan kerajaan yang tidak disukai oleh mereka

Untuk melanksankan tujuan itu, Amerika secara jelasnya dan telah dipaparkan dimedia barat dan Israel telah mengiktiraf Anwar Ibrahim sebagai saorang pemimpin  yang disokong sepenuhnya oleh barat, Untuk mendirikan kerajaan boneka sudah tentunya proksi akan digunakan. Dengan demikian sejak awal lagi mereka menjalin hubungan yang rapat dengan Anwar

Tidak hairanlah kenyataan Anwar bahawa ia menyokong segala tindakan untuk keselamatan bagi Israel. Sudah tentu ini akan menarik sokongan Amerika dan media mereka untuk memberikan sokongan dan menolong Anwar.

Melihat sokongan Amerika kepadanya Anwar Ibrahim adalah calon Amerika untuk melakukan “regime change” di Malaysia dengan menjadi Perdana Menteri Malaysia. Kerajaan yang ada sekarang tidak disenangi oleh Amerika kerana bersikap berkecuali, berbaik-baik dengan Cina dan Russia dan tidak menyokong sentimen Amerika terhadap Iran dan beberapa negara lain.

Di Malaysia sekarang berbagai tekanan digunakan oleh Amerika untuk  Malaysia, tekanan dalam bentuk  ekonomi, mata wang dan banyak lagi termasuk isu isu yang berkaitan dengan system yang dijalankan di Malaysia.

Sebagai contonya yang paling dekat di Malaysia, Di Indonesia sokongan diberi kepada tenteranya untuk menjatuhkan Sukarno. Kemudian pelbagai jenis tekanan diguna untuk menjatuhkan Presiden Suharto. Ianya termasuk sumbangan dana yang banyak sebagaimana dilakukan di Malaysia , sumbangan dana untuk NGO NGO yang berpigak kepada Amerika.

Rakyat Malaysia harus sedar bahawa menyokong  Pakatan bukan sahaja akan memudaratkan Negara malah ianya adalah salah satu bentuk penjajahan alaf baru yang direncanakan oleh barat untuk memastikan dipelusuk dunia ini tiada lagi Negara yang mengamalkan dasar Islam dan akan selari dengan acuan barat dalam mengiktiraf segala yang haram.

Dari: RMF7.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik