Tuesday, June 13, 2017

DAP SUDAH BERSEDIA DENGAN SERAMPANG DUA MATA UNTUK WAN AZIZAH DAN ANWAR IBRAHIM.

IImage result for pkr dan dap

Tersurat dan tersirat mengenai lantikan wan Azizah sebagai Perdana Menteri bukan dibuat begitu sahaja, Namun ianya dilakukan mengikut perancangan yang telah dirancang  sejak sekian lama dahulu sebagaimana perancangan untuk memijak Melayu di Singapura.

Dalam sejarah pemerintahan PAP di Singapura satu ketika dahulu, pemilihan seorang Perdana Menteri yang pertama diberikan kepada orang Melayu. Namun selepas itu  kerusi Perdana Mernteri tersebut telah diambil alih oleh Chauvanis PAP dan kekal sehingga sekarang.

Begitu juga dengan apa yang dilakukan oleh DAP terhadap PKR yang mana memilih Wan Azizah sebagai calon Perdana  Menteri Malaysia jika memenangi PRU 14 akan datang. Pemilihan Wan Azizah ini bukan dibuat begitu sahaja. Tetapi mempunyai muslihat yang tersembunyi.

Dalam beberapa artikel yang telah dibaca, beberapa persamaan yang boleh dikaitakan dengan perlantikan ini dengan sejarah kejadian yang  berlaku di Singapura, sebagai contohnya Devan Nair yang mana pada ahkirnya dsabaitkan dengan kesalahan salah laku.

Penyabitan salah laku ini, akhirnya telah membunuh karier politik Devan Nair seterusnya memberikan runag kepada pemimpin kanan PAP sebagai mengisi ruang kosong yang telah tersedia untuk mengukuhkan lagi kedudukan PAP.

Begitu juga yang bakal berlaku terhadao Anwar satu ketika nanti apabila dilantik menjadi Perdana Menteri. Akhirnya akan disingkirkan dengan cara  sebagaimana dilakukan  terhadap Devan Nair. Ini perancangan  jangka panjang mereka.

Namun peringatan ini tidak diambil peduli oleh  banyak pihak dan beranggapan ianya hanya spekulasi politik  yang  digunakan untuk  mernipu rakyat semata mata. Itu tohmahan dari pihak pembangkang.

Sekarang segala galanya telah mula terbuka satu persatu sebagaimana yang dilontarkan sedikit masa dahulu. DAP sebuah parti yang mempunyai rancangan jangka panjang dan bijak menggunakan keadaan untuk kepentingan mereka.

Sehingga kini ramai rakyat telah melihat satu persatu secara perlahan lahan DAP telah menerjah masuk kedalam  urusan yang bukan sepatutnya mereka lakukan. Kini DAP telah menceroboh urusan agama Islam, Adat Istiadat Melayu dan banyak lagi.

Kenapa perkara ini berlaku, Ini adalah kerana DAP telah berjaya memecah belahkan kelompok utuh Melayu yang bersatu dibawah satu payung kesatuan yang kukuh satu ketika dahulu. Kemunculan generasi yang buta sejarah dan menolak sejarah bangsa dipergunakan untuk dijadikan peluru untuk membunuh bangsa  dan agama sendiri.

Pemecahan bangsa melayu telah diperkatakan dan telah ditulis semula pada tahun 2011 yang mana  melihat data  pada tahun 2008 dan peningkatan perpecahan tersebut terus meningkat pada tahun 2013. Hal ini telah pun berlaku sekarang.

Malaysia, the population as at 2004 is was consisting of Malay 50.4%, Chinese 23.7%, indigenous 11%, Indian 7.1%, others 7.8%. In 2008 the figures already changed and by 2013 then we the Malays probably outnumbered by non-Malays by a few percents.(2011)

PKR dan DAP hari ni dengan segala sokongan yang ada terus menamakan Anwar Ibrahim sebgai calon Perdana Menteri yang akan datang jika mereka dapat menawan Putrajaya. Menamakan Anwar Ibrahim itu hanya sebagai satu langkah  awal untuk mereka mengambil hati orang Melayu sebagaimana berlakunya di Singapura.

Believe it or not if you want, Anwar Ibrahim is not here to lead the Malay, he is being used only to execute the first stage of the plan.(2011)

Oleh kerana Anwar berada didalam penjara waktu ini, maka proksi yang paling lemah dan berkaitan dengan hubungan Anwar  terus dipilih agar ianya senang dikawal. Sampai masanya nanti anwar akn dilantik.

Anwar to be the next PM, they’re just using him to gain the supports from Malays who put them on seat in Parliament-(2011)

 Kehadiran  Anwar  sebagai kerusi  Perdana menteri juga telah dirancang sebaiknya, hal ini telah diakui oleh Mohamed Razali dalam pendedahannya mengenai agenda jahat DAP terhadap Malaysia.

Menurut Mohamed Razali Anwar Ibrahim akan dipergunakan  oleh DAP selama dua tahun untuk menjadi Perdana Menteri dan  seterusnya akan diturunkan dan disabitkan dengan kesalahan lampaunya.

Perkara yang sama ini telah diperjelaskan  secara terang didalam satu artikel dan mempunyai persamaan tepat dengan kenyataan Mohamed Razali. Menurut  sumber artikel tersebut;

By this time, Anwar Ibrahim, PAS and the rest of Malays in PKR today is no longer needed by DAP. They will be abandoned completely after the winning of the 13th general election. PAS will be accused of being extremist, dangerous and harassed under the law which actually similar to ISA whereas Anwar Ibrahim will finally be affirmed as a fifteen years homosexual sodomist (1997 – 2013). All incriminating evidence previously kept secret by his DAP lawyers will be revealed by unknown source. DAP will now have excuses not to nominate him as Prime Minister despite the fact that the Opposition winning the 13th General Election.(2011)

Hari ini PKR dan DAP  mencanang nama Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim sebagai bakal Perdana Menteri Ke-7, ianya bergantung kepada keputusan PRU 14  dan juga keputusan jumlah kerusi pilihanraya yang majority.

Bila disebut majority , kita sedia maklum mengapa PKR dan DAP tidak mahu berkompromi dengan sekutunya yang lain dalam pembahagian kerusi. Salah satu sebabnya ialah  mengenai  kuasa penentu lantikan  perdana menteri.

Jika DAP dan PKR  jujur sudah pastinya mereka akan  bersetuju  Pakatan Harapan menggunakan satu lambang yang mana keputusan dilakukan dengan suara majority majlis tertinggi dalam pelbagaian parti. Sudah pastinya DAP melihat mereka berada didalam kelompok Melayu walaupun berlainan parti.

Situasi ini akan mengancam kedudukan mereka dan  nescaya agenda untuk menjadikan Malaysia dibawah telunjuk mereka akan gagal selama lamanya.

 “Kita akan lihat parti mana yang menang kerusi terbanyak (di Parlimen) kerana mereka mempunyai kelebihan dalam memilih Perdana Menteri,” katanya sepertimana dilapor sebuah akhbar arus perdana.

DAP juga merupakan parti paling dominan di kalangan pembangkang apabila memenangi 28 kerusi berbanding dengan PKR, 26 kerusi pada PRU 12.

Dari: RMF7.

No comments:

Post a Comment

Pengikut

Tajuk-Tajuk Menarik